Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Akademiker til udvikling og implementering af beskæftigelsespolitik

Interesserer du dig for arbejdsmarkedspolitik, og vil du have en arbejdsdag med udvikling og implementering af vidensbaseret indsats for borgere, der skal ind på arbejdsmarkedet? Og vil du være en del af et kontor, som løbende varetager politikudvikling, lovgivning og ministerbetjening? Så har vi en spændende stilling til dig i kontoret Ind På Arbejdsmarkedet.

 Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Vær med til at udvikle indsatsen og implementere de politiske reformer
I kontoret Ind På Arbejdsmarkedet er vi ca. 30 medarbejdere fordelt på 3 teams. I kontoret har vi ansvaret for at udvikle og understøtte arbejdet med de borgere, der har brug for en indsats for at komme ind på arbejdsmarkedet, herunder aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, uddannelseshjælpsmodtagere, borgere i ressourceforløb og i fleksjobordningen.

Vores arbejde omfatter politikudvikling, ministerbetjening, regelarbejde og implementering, herunder at understøtte arbejdet i landets kommuner, bl.a. gennem brug af data og bedre digital understøttelse, samt udvikling af ny viden. Alt sammen med henblik på, at borgere længere væk fra arbejdsmarkedet får en hjælp til at komme ind på arbejdsmarkedet. 

Du bliver en del af det team, som primært beskæftiger sig med indsatsen for aktivitetsparate borgere, herunder særligt projektet ”Flere skal med”. 

Dine opgaver vil bl.a. være at:  

  • betjene ministeren, herunder at bidrage til politiske beslutningsoplæg
  • udforme og drive initiativer, der kan styrke kommunernes indsats for udsatte målgrupper
  • deltage i og lede udviklingsprojekter  
  • følge op på implementering via nøgletal, evalueringer m.m.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • er cand.scient.pol., cand.scient.soc., cand.jur. cand.polit., cand.scient.anth. eller lignende  
  • har interesse for beskæftigelsespolitik
  • er god til at formidle komplekst materiale kort og let forståeligt  
  • er løsningsorienteret og kan skabe gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt samt styre og overskue komplekse processer
  • er analytisk stærk og metodisk velfunderet – både kvalitativt og kvantitativt  
  • er en holdspiller og en god kollega, der kan hjælpe på tværs når der er behov

Hvis du har nogle års relevant erhvervserfaring, vil det være en fordel, men dygtige nyuddannede med interesse for beskæftigelsesområdet opfordres også til at søge stillingen. 

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt og senest den 1. november 2019.  

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.  

Dit daglige arbejdssted er Njalsgade 72 A, 2300 København S.  

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Lotte Horsholt på tlf.nr. 7221 7418 eller på mail loh@star.dk.   

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen i Koncern HR på tlf.nr. 7220 5139.  

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 19. september 2019.   

Vi forventer at afholde samtaler 23. og 24. september.

Send ansøgning