Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Tilsynsførende til nedbringelse af sygefravær i den offentlige sektor

Vil du være med til at nedbringe sygefravær i den offentlige sektor? Og har du viden om sygefravær, organisationer og procesfacilitering? Så har vi en spændende stilling som tilsynsførende i Tilsynscenter Syd i Kolding.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.amid.dk.  

Vær med til at nedbringe sygefravær på de offentlige arbejdspladser
Som led i en politisk aftale om ledelse og kompetencer fra februar 2019 skal Beskæftigelsesministeriet gennemføre en fællesoffentlig indsats, som skal understøtte nedbringelse af sygefravær i den offentlige sektor hen over årene 2019 - 2021. I den forbindelse stiller Arbejdstilsynet videnspakker til rådighed for de offentlige arbejdspladser med redskaber til at løse sygefraværsudfordringer.

Et rejsehold af tilsynsførende skal understøtte de offentlige arbejdspladser i at gøre en aktiv indsats for at reducere sygefravær. Rejseholdet er et gratis tilbud om konsulentbistand til alle kommunale, regionale og statslige arbejdspladser, som ønsker hjælp til, at arbejdspladsen selv kan arbejde med at nedbringe sygefravær.

Som en del af rejseholdet, bliver din opgave at facilitere arbejdspladsforløbet ved bl.a. at:

 • formidle og anvende redskaberne i videnspakkerne
 • hjælpe arbejdspladsen med at se på årsager og sammenhænge i sygefravær
 • facilitere aktiviter, som kan forebygge og nedbringe sygefravær.

I Tilsynscenter Syd er vi 116 ansatte, heraf 59 medarbejdere, som udfører tilsynsarbejde i det syd- og sønderjyske samt fynske område. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for at nedbringe sygefravær, og du indgår i et rejsehold på tværs af landet, hvor du har 10-12 kolleger, som du videndeler og sparrer med om opgaverne.

Bliv vores nye kollega
Vi forventer, at du:

 • har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau enten med særlig vægt på kompetencer indenfor organisationsteori, fastholdelse og/eller forebyggelse af sygefravær
 • kan se meningen i at være med til at forebygge, at alt for mange bliver sygemeldte
 • er positiv og konstruktiv i dit samarbejde både internt og eksternt
 • har lyst til at varetage rollen som tilsynsførende og indgå i et rejsehold på tværs af landet
 • har forståelse for og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
 • er struktureret, effektiv og målrettet i din opgaveløsning
 • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
 • er rutineret IT-bruger.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. november 2019.

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst.

Det er en betingelse, at du har kørekort til bil. Arbejdstilsynet stiller evt. tjenestebil til rådighed. Der er mulighed for distancearbejdsplads.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Mette Thidemann på tlf. nr. 7220 9612.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Koncern HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag den 18. september 2019 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde 1. og 2. samtaler i uge 38.

 

Send ansøgning