Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Videnskabelig assistent til projekter om arbejdsmiljø og muskel- og skeletbesvær

Vil du bidrage til at styrke forskningen inden for arbejdsmiljø? Så har du muligheden for at udvikle din forskerkarriere i Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø! Så har vi en ledig stilling som videnskabelig assistent.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden.

Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet.

Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark. Du kan læse mere om os på www.arbejdsmiljoforskning.dk.  

Sæt dit fingeraftryk
Det konkrete projekt ”Styrkelse af vidensgrundlaget for branchespecifikke indsatser mod MSB blandt arbejdstagere med hårdt fysisk arbejde” har til formål, systematisk at indsamle viden og udvikle branchespecifikke evidensbasserede anbefalinger om indsatser på arbejdspladsen mod muskel og skeletbesvær (MSB) blandt arbejdstagere med hårdt fysisk arbejde. Den indsamlede viden skal sammenholdes med interviews af nøglepersoner i arbejdsmiljøorganisationen i virksomheder inden for byggebranchen og industrien (herunder arbejdsmiljørepræsentanter, arbejdsledere og arbejdsmiljø koordinatorer) for at kortlægge, hvilke indsatser der benyttes i praksis for at forebygge og reducere MSB.

Vores videnskabelig assistent på projektet er i gang med at samle litteraturen, men har endnu ikke afsluttet review-arbejdet. Vi her derfor brug for en videnskabelig assistent, der har erfaring med at lave systematiske reviews og kvalitative undersøgelser. Det vil desuden være en fordel, men ikke et krav, hvis du er bekendt med projektet.

Derudover indgår der følgende opgaver:

  • Formidling af forskningsresultater til brugere i Danmark
  • Publicering af originalartikler i internationale tidsskrifter med peer-review
  • Bidrag til og kvalitetssikring af forskningsprojekter i forskningsgruppen, herunder sparring med andre forskere om deres projekter
  • Betjening af myndigheder gennem notater m.v.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • Har en uddannelsesmæssig baggrund i fysiologi, fysioterapi, medicin, folkesundhedsvidenskab eller lignende
  • Har afsluttet kandidat uddannelse
  • Har erfaring med arbejdsmiljøforskning
  • Har gode formidlingsevner
  • Har gode samarbejdsevner, herunder evnen til at sætte dig ind i andre faggruppers opgaveforståelse.

Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med og kendskab til arbejdsmarkedssystemet og/eller arbejdsmiljøforskning.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen som videnskabelig assistent er en tidsbegrænset fuldtidsstilling op til 2 år. Vi vil gerne have, at du starter den 1. september 2019 eller snarest muligt.

Du bliver ansat som videnskabelig assistent efter overenskomsten for akademikere i staten og cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutioner.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte professor Lars Andersen på e-mail lla@nfa.dk

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest mandag den 19. august 2019.

 

Send ansøgning