Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Forsker til projekt om biomonitering inden for kemisk arbejdsmiljø

Har du kendskab til toksikologi og farevurdering af kemiske stoffer i arbejdsmiljøet? Og har du lyst til at engagere dig i arbejdet for et godt og sikkert arbejdsmiljø på danske arbejdspladser? Så har vi en spændende stilling som forsker i Kemisk Arbejdsmiljø.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.

Du kan læse mere om os på www.arbejdsmiljoforskning.dk.

Bliv en del af forskningen i Kemisk Arbejdsmiljø
På NFA forsker vi bl.a. i helbredseffekter af eksponering for partikler og andre kemiske stoffer i arbejdsmiljøet ved biomoniteringsprojekter på danske arbejdspladser. Vi har fokus på mulighederne for at forebygge helbredseffekter og eksponeringer i interventionsstudier.

Vi forventer at din forskning bliver indenfor biomonitering og interventionsstudier af kemiske stoffer og partikler. Der bliver lagt vægt på, at forskningsresultaterne publiceres i peer-review tidsskrifter. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med gruppens øvrige forskere, herunder toksikologer, kemikere og aerosolfysikere. NFA arbejder tæt sammen Arbejdstilsynet og de videnskabelige resultater skal anvendes til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.

Vi forventer, at du har dokumenteret erfaring med:

  • planlægning af biomoniteringsstudier, herunder videnskabsetisk godkendelse og rekruttering af deltagere
  • måling af eksponering for kemiske stoffer i arbejdsmiljøet
  • indsamling af biologisk materiale og måling af biomarkører
  • publicering af resultater i anerkendte internationale videnskabelige tidsskrifter
  • formidling af forskningsresultater til brugere i Danmark

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • er cand.scient. i biologi eller humanbiologi, cand.polyt., cand.scient.pharm. eller lignende
  • har en Ph.d.-grad og forskningserfaring indenfor et relevant biomedicinsk/toksikologisk område
  • besidder gode kommunikationsevner i både skrift og tale
  • har dokumenteret erfaring med videnskabelige publikationer i form af førsteforfatterskaber
  • kan dokumentere erfaring med biomoniteringsstudier eller interventionsstudier på det kemiske område

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en 3-årig forskerstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 15. september 2019 eller snarest derefter.

Du bliver ansat som forsker efter overenskomsten for akademikere i staten og cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutioner.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte professor Ulla Vogel, på tlf.nr. 39 16 52 27 eller forskningschef Lars Andrup på tlf.nr. 3916 5223.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR partner Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5257.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest mandag den 19. august 2019.

 

Send ansøgning